Doresc sa
Cumpar
Inchiriez
Alege tip
Apartament
Casa / Vila
Spatiu
Teren
Alege localitate
2 Mai
23 August
Agigea
Cernavoda
Chirnoceni
Ciocarlia
Cobadin
Constanta
Corbu
Costinesti
Crucea
Cumpana
Eforie Nord
Eforie Sud
Jupiter
Lazu
Lumina
Mangalia
Medgidia
Mihail Kogalniceanu
Movilita
Murfatlar
Navodari
Neptun
Olimp
Ovidiu
Pecineaga
Poiana
Saturn
Sinoe
Techirghiol
Topraisar
Tuzla
Valu lui Traian
Vama Veche
Venus
Altele
Cauta
Curs BNR:
Din:
In:
Rezultat:
Ne simtim obligati a multumi tuturor clientilor pentru alegerea facuta!


   Agentia Imobiliara CASA, altfel spus CASA Consult & Construct are sediul social in Tulcea, Strada Elena Doamna, Numar 27.A, Jud.Tulcea, are C.U.I. 30014512, si este inmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J36 / 682 / 14.09.2017. Conceptul apare in anul 2012, ca urmare a nevoii de profesionisti in domeniul imobiliar pe piata din Constanta. Biroul pentru consultanta din Constanta se afla pe Strada Stefan cel Mare, Numarul 2, dar posibilitatea de a nu ne gasi la birou este foarte mare, datorita muncii active de teren pe care o desfasuram. Agentia Imobiliara CASA lucreaza doar pe baza de contract, oferind si, totodata, cerand in schimb seriozitate tuturor clientilor. Comisioanele practicate la inchiriere sunt cuprinse intre 50 % si 100 % din valoarea chiriei lunare. Comisioanele practicate la vanzare sunt cuprinse intre 2 % si 6 % din valoarea de vanzare / cumparare a proprietatii tranzactionate prin intermediul Agentiei Imobiliare CASA.

   Chiar daca sunteti pentru prima data cumparator, chirias, va ganditi sa va mutati sau sunteti un investitor experimentat, Agentia Imobiliara CASA detine experienta si resursele necesare pentru a va ajuta sa cumparati, inchiria sau vinde proprietatea. Cunostintele, experienta, dedicarea, perseverenta, serviciile personalizate, combinate, fac din Agentia Imobiliara CASA tot ce aveti nevoie in domeniul imobiliar. Lucram pentru a-i ajuta pe vanzatori si cumparatori sa faca din vanzare-cumparare o afacere.

   Site-ul nostru va ofera informatii folositoare despre procesele de vanzare-cumparare si inchiriere. Se vrea a fi usor de folosit, oferindu-va mai multe criterii de cautare si filtrare a ofertelor listate spre vanzare si inchiriere, o harta activa zonala a municipiului Constanta, dar si o previzualizare a ofertelor ce v-ar putea interesa. Totusi, pentru finalizarea procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, va trebui in cele din urma sa ne contactati pentru a ne impartasi nevoile dumneavoastra. Vom fi mereu aici pentru a va ajuta, deci, nu ezitati! Numarul clientilor ce folosesc internetul in vederea cautarii unei proprietati creste in fiecare zi, ca urmare a unui studiu de specialitate ce ne confera realitatea pietei : peste 86 % dintre clientii interesati de ceva anume, incep cautarea pe internet. Acesta depaseste orice fel de publicitate existenta in momentul de fata, de aceea, pe internet este singurul loc in care ne veti gasi.

Cand vine vorba de imobiliare, incredeti-va in Agentia Imobiliara CASA


   Datorita cunostintelor acumulate in decursul timpului, seriozitatii si profesionalismului consultantilor imobiliari colaboratori ai Agentiei Imobiliare CASA, clientilor ce ne-au trecut pragul si ulterior ne-au recomandat, portofoliului bogat de oferte detinute, capacitatii de a oferi solutii concrete chiar si celor mai exigenti clienti, Agentia Imobiliara CASA a avut rezultate uimitoare, intr-o perioada scurta de timp. Portofoliul nostru de clienti reflecta diversitatea si dinamismul consultantilor imobiliari ai Agentiei Imobiliare CASA. Clientii care erau in cautarea unei garsoniere, case, unui apartament, teren, spatiu comercial sau de birouri, au apelat in cele din urma la noi, si speram, dupa cum ne-au comunicat personal, ca nu i-am dezamagit. De asemenea, clienti ce detineau proprietati nevandute sau neinchiriate, probabil nefiind informati corect, sau cei care se grabeau in vanzarea / inchirierea proprietatii, au incercat si la noi, si, tot din comunicatele dansilor, a reiesit ca nu i-am dezamagit.

   Imobiliare nu inseamna doar prezentare de oferte ci o multitudine de informatii, ce, corect folosite, vor duce cu siguranta la finalizarea unui proces de vanzare-cumparare sau inchiriere. De asemenea, ne puteti consulta gratuit despre taxe notariale, impozite pe vanzare / inchiriere, institutii financiare ce va pot oferi solutia financiara potrivita nevoilor dumneavoastra. Asadar, cand vine vorba de imobiliare, Agentia Imobiliara CASA este "tot ce aveti nevoie"!

Pentru a optimiza modul de functionare a paginii pe care va aflati in acest moment, folosim module cookie esentiale. Apasand pe linkuri si navigand pe pagina permiti browserului sa colecteze informatii prin intermediul modulelor cookie. Mai multe informatii aici.ACCEPT