Doresc sa
Cumpar
Inchiriez
Alege tip
Apartament
Casa / Vila
Spatiu
Teren
Alege localitate
2 Mai
23 August
Agigea
Cernavoda
Chirnoceni
Ciocarlia
Cobadin
Constanta
Corbu
Costinesti
Crucea
Cumpana
Eforie Nord
Eforie Sud
Jupiter
Lazu
Lumina
Mangalia
Medgidia
Mihail Kogalniceanu
Movilita
Murfatlar
Navodari
Neptun
Olimp
Ovidiu
Pecineaga
Poiana
Saturn
Sinoe
Techirghiol
Topraisar
Tuzla
Valu lui Traian
Vama Veche
Venus
Altele
Cauta
Adauga-ne in Bookmark
Oferte salvate
Da-ne LIKE si ai discount %

“Da-ne like si ai discount” daca apelezi la seviciile noastre de consultanta imobiliara, si ulterior finalizezi printr-un contract intermediat de noi. Discountul se aplica in procent de 20 % din comisionul standard!


Cum functioneaza (in 4 pasi simpli):

1. Apasati butonul de LIKE din dreapta paginii (exact ca in pictograma alaturata).

2. In scurt timp de la apasarea butonului mai sus mentionat, veti fi redirectionat catre o noua pagina, in care va trebui sa completati campurile necesare inregistrarii in concurs.

3. Dupa completarea acestor campuri, apasati butonul “Finalizare Inregistrare”.

4. Verificati-va adresa de e-Mail introdusa in campurile mentionate la punctul 2, adresa la care veti primi codul de participare la campania “Da-ne like si ai discount”. Acest cod va aduce automat discountul de 20 % din comisionul standard in urma incheierii unei intermedieri prin Agentia Imobiliara CASA.

Curs BNR:
Din:
In:
Rezultat:
Ne simtim obligati a multumi tuturor clientilor pentru alegerea facuta!


  Agentia Imobiliara CASA Consult & Construct, isi desfasoara activitatea in Constanta, Str. Stefan Mihaileanu, nr. 7, Etaj 1, Birou 4, este inmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J13 / 687 / 2012 , si are C.U.I. 30014512. Conceptul apare in anul 2012, ca urmare a nevoii de profesionisti in domeniul imobiliar pe piata din Constanta. Agentia Imobiliara CASA lucreaza doar pe baza de contract, oferind si, totodata, cerand in schimb seriozitate tuturor clientilor. Comisioanele practicate la inchiriere sunt cuprinse intre 50 % si 100 % din valoarea chiriei lunare. Comisioanele practicate la vanzare sunt cuprinse intre 2 % si 6 % din valoarea de vanzare / cumparare a proprietatii tranzactionate prin intermediul Agentiei Imobiliare CASA.
  Chiar daca sunteti pentru prima data cumparator, chirias, va ganditi sa va mutati sau sunteti un investitor experimentat, Agentia Imobiliara CASA detine experienta si resursele necesare pentru a va ajuta sa cumparati, inchiria sau vinde proprietatea. Cunostintele, experienta, dedicarea, perseverenta, serviciile personalizate, combinate, fac din Agentia Imobiliara CASA tot ce aveti nevoie in domeniul imobiliar. Lucram pentru a-i ajuta pe vanzatori si cumparatori sa faca din vanzare-cumparare o afacere.
  Site-ul nostru, www.casa-constanta.ro, va ofera informatii folositoare despre procesele de vanzare-cumparare si inchiriere. Se vrea a fi usor de folosit, oferindu-va mai multe criterii de cautare si filtrare a ofertelor listate spre vanzare si inchiriere, o harta activa zonala a municipiului Constanta, dar si o previzualizare a ofertelor ce v-ar putea interesa. Totusi, pentru finalizarea procesului de vanzare-cumparare sau inchiriere, va trebui in cele din urma sa ne contactati pentru a ne impartasi nevoile dumneavoastra. Vom fi mereu aici pentru a va ajuta, deci, nu ezitati! Numarul clientilor ce folosesc internetul in vederea cautarii unei proprietati creste in fiecare zi, ca urmare a unui studiu de specialitate ce ne confera realitatea pietei : peste 80 % dintre clientii interesati de ceva anume, incep cautarea pe internet. Acesta depaseste orice fel de publicitate existenta in momentul de fata, de aceea, pe internet este singurul loc in care ne veti gasi.

Cand vine vorba de imobiliare, incredeti-va in Agentia Imobiliara CASA


  Datorita cunostintelor acumulate in decursul timpului, seriozitatii si profesionalismului consultantilor imobiliari colaboratori ai Agentiei Imobiliare CASA, clientilor ce ne-au trecut pragul si ulterior ne-au recomandat, portofoliului bogat de oferte detinute, capacitatii de a oferi solutii concrete chiar si celor mai exigenti clienti, Agentia Imobiliara CASA a avut rezultate uimitoare, intr-o perioada scurta de timp. Portofoliul nostru de clienti reflecta diversitatea si dinamismul consultantilor imobiliari ai Agentiei Imobiliare CASA. Clientii care erau in cautarea unei garsoniere, case, unui apartament, teren, spatiu comercial sau de birouri, au apelat in cele din urma la noi, si speram, dupa cum ne-au comunicat personal, ca nu i-am dezamagit. De asemenea, clienti ce detineau proprietati nevandute sau neinchiriate, probabil nefiind informati corect, sau cei care se grabeau in vanzarea / inchirierea proprietatii, au incercat si la noi, si, tot din comunicatele dansilor, a reiesit ca nu i-am dezamagit.
  Imobiliare nu inseamna doar prezentare de oferte ci o multitudine de informatii, ce, corect folosite, vor duce cu siguranta la finalizarea unui proces de vanzare-cumparare sau inchiriere. De asemenea, ne puteti consulta gratuit despre taxe notariale, impozite pe vanzare / inchiriere, institutii financiare ce va pot oferi solutia financiara potrivita nevoilor dumneavoastra. Asadar, cand vine vorba de imobiliare, Agentia Imobiliara CASA este "tot ce aveti nevoie"!